3de en 4de wijnpakket posteractie uitgereikt

21-6 Nieuws

Door het stijgende aantal HCC posters dat in Maarheeze en omstreken wordt gesignaleerd, is door de club besloten om het aantal wijnpakketten mee te laten stijgen.

Daarom deze keer niet 1 maar 2 winnaars die het speciaal samengestelde wijnpakket dit keer mochten ontvangen uit de handen van Martin Daudey.

De laatste wijnpakketten worden over 2 weken weer uitgereikt waarbij er eveneens weer speciale aandacht zal uitgaan naar de omringende dorpen.

Dat u het maar weet.

 

 

Vince van Seggelen, aanvoerder van JB1, weet als geen ander hoe belangrijk de instroom van nieuwe jongens is om tot volwaardige toekomstige elftallen te komen.

Niet alleen hing er op de Moonslaan in Maarheeze een poster voor het huiskamerraam maar ook zijn eigen slaapkamerraam, en dus zijn uitzicht, werd opgeofferd voor HC Cranendonck. Zijn loyaliteit werd terecht beloond.


 

De Fam Luymes, aan de Meidoornstraat in Maarheeze, was er alles aan gelegen om met name hun huis te laten selecteren. Om toch maar niets aan het toeval over te laten, werden er maar liefst 2 posters opgehangen en de enorme rode pijl voor het raam wees de "selectiecommissie├ó€┬Ł nadrukkelijk op het feit dat zij dit keer graag werden beloond met het inmiddels felbegeerde wijnpakket.

Dit huis konden we niet voorbij rijden.

 

 

 
21-6-2020 De stoere jongens

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?