Coronamaatregelen vanaf 13 november 2021

13-11 Nieuws

Sinds 13 november 18.00 uur zijn er nieuwe coronamaatregelen van kracht. Conform de richtlijnen van KNHB, NOC*NSF en overheid gelden tot nader order de volgende regels:

Geen publiek bij trainingen en wedstrijden

Publiek mag helaas niet aanwezig zijn bij trainingen en wedstrijden. Uitgezonderd zijn coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders (uitspelende teams) en verenigingsfunctionarissen.

Toezicht en ondersteuning mbt naleving richtlijnen

We zetten vrijwilligers in om toezicht te houden op naleving van de maatregelen en voor de QR-controle bij het clubhuis. Deze toezichthouders dragen een geel hesjes. We rekenen op ieders begrip, respect en steun bij het uitvoeren van deze taken! 

Clubhuis

Het horecagedeelte in het clubhuis mag tot 20.00 open zijn voor iedereen die op de vereniging aanwezig mag zijn. Voor het nuttigen van eten/drinken in het horecagedeelte van het clubhuis en op het terras zijn vaste zitplaatsen verplicht (niet staan!). Afhalen en buiten staand eten/drinken is toegestaan mits niet op het terras.

Iedereen van 18 jaar en ouder moet een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) kunnen tonen voordat het clubhuis, terras, kleedkamer of toiletten betreden mogen worden. Om in het clubhuis iets te eten of te drinken (zittend) is een CTB vanaf 13 jaar verplicht.

Uitzondering op deze regel vormen de mensen die vanwege het uitvoeren van hun functie (bv coach (uit en thuis), trainer, bardienst of andere vrijwilliger) op de vereniging aanwezig zijn. Zij zijn vrijgesteld van deze verplichting. Let op: rijouders hebben geen functie in het clubhuis en tonen dus wel een CTB voordat ze het clubhuis kunnen betreden.

Belangrijk!

  • Houd je altijd aan de basismaatregelen:
  • Houd 1,5 meter afstand tot elkaar
  • Was je handen regelmatig
  • Schud geen handen
  • Bij klachten: blijf thuis en laat je testen via de GGD

Voor meer informatie kan je ook steeds terecht op de site van de KNHB. Mocht je daarnaast nog vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje aan [email protected] .

Ondanks de beperkingen wensen we iedereen veel hockeysucces en plezier!


Namens bestuur Hockeyclub Cranendonck

Yvonne, Wietse, Peter en Ron

 
13-11-2022 Nieuws