Hervatting reguliere trainingen jeugd t/m 18 jaar vanaf maandag 11 mei

7-5 Nieuws

Beste hockeyers, trainers, coaches, vrijwilligers en ouders,

 

Langzaam maar zeker ontstaat er weer meer bewegingsruimte! De maatregelen blijken effectief en er is ruimte voor versoepeling onder strikte voorwaarden.

Vanaf maandag 11 mei gaan we de trainingen voor de kinderen t/m 12 jaar (t/m D-lijn) en jeugd t/m 18 jaar (C t/m A-lijn) weer opstarten! We doen hierbij een beroep op de coaches/trainers om dit ook te bevestigen naar de eigen teams.

 

Vrijdag worden de vereiste HCC protocollen aan de gemeente overhandigd en daarna ook met alle leden gedeeld.

 

Graag bijzondere aandacht voor de volgende regels:

- Bij klachten als hoesten en koorts: blijf thuis! Ook voor kinderen!

- Kinderen die niet zelfstandig kunnen komen: uitstappen op het parkeerterrein, ouders blijven IN de auto. Hetzelfde bij ophalen.

- Per team 1 vaste ouder per trainingsdag nodig als toezichthouder en begeleiding van jongste spelers van poort naar veld en terug (in herkenbaar scheidsrechtershesje)

- Geen ouders langs de lijn

- Enkel toegang tot het sportpark voor aangemelde spelers, trainers en 1 toezichthouder per team

- Trainers houden 1,5 meter afstand van elkaar en bij C t/m A-jeugd ook de spelers.

- Trainers krijgen een eigen set materialen welke niet uitgewisseld mag worden en spelers mogen deze niet met de handen aanraken (ook ballen/pionnen)

- Meld je aan/af voor de training via Lisa uiterlijk 2 dagen vóór de training zodat we weten hoeveel spelers er komen trainen

 

Het protocol zal uitgebreider zijn dus lees dit ook aandachtig door en volg deze richtlijnen zorgvuldig op. Ze zijn niet vrijblijvend en er kan op gehandhaafd worden.

 

Uiteraard hebben we ook de persconferentie van vanavond gevolgd. De KNHB verwacht vrijdag de algemene protocollen voor 18+ op te leveren. Op basis daarvan kunnen we bepalen hoe we de hervatting van trainingen voor 18+ zo spoedig mogelijk kunnen organiseren. Het zal helaas niet haalbaar zijn om maandag 11 mei ook al te starten met trainingen voor 18+. We vragen om jullie begrip en nog even geduld.

 

Alvast veel succes en plezier voor de jeugd die maandag kan starten met trainen! En we hopen uiteraard dat ook onze leden uit België snel kunnen aansluiten.

 

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van HCC

Rens, Wietse, Yvonne en Ron

 

Update 6 mei 2020, 23:30uur

 

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie

 

 
7-5-2020 Nieuws