Update HCC Bestuur

3-9

Update HCC BESTUUR

Balans en rust binnen HCC

Er is de afgelopen 2 maanden keihard gewerkt aan het beter in balans brengen van de 3 pijlers van HCC: Plezier, Prestatie en Organisatie. Het bestuur heeft in nauwe samenwerking met oud voorzitter en erelid Leo van de Vorst beleidsmatig en organisatorisch flinke inhaalslagen gemaakt. Er zijn een aantal goede gesprekken geweest met potentieel nieuwe bestuursleden en met hen zijn we nog steeds in gesprek.

Het huidige bestuur heeft unaniem besloten, zodra het kan - en verantwoord is voor HCC als team terug te treden en zich niet herkiesbaar te stellen. Het huidige bestuur is na aftreden volledig bereid om als team het nieuwe bestuur optimaal in haar kracht te brengen en te houden.

Daarom doen we via deze weg een oproep aan iedereen, die zich kandidaat wil stellen als HCC Bestuurslid! Neem contact op met ons, of mail naar [email protected]

Visie en strategie

Hockeyclub Cranendonck gaat zich de komende jaren richten op versterking van het kader van trainers en coaches, het verder uitbouwen en concretiseren van allianties met andere hockey- en sportclubs, vervanging veld 1 en het zorgen dat iedereen met veel plezier iedere week samen kan trainen en spelen om tot mooie prestaties te komen.

Hierbij hanteren we de volgende 3 speerpunten om de basis verder uit te bouwen:

  1. het versterken van de jongens- en herenlijn
  2. het boeien en binden van de ledengroep 18 tot en met 25 jaar
  3. het werven van nieuwe leden in alle kernen van Cranendonck

Wij hopen jullie hiermee een voldoende update te hebben gegeven. Mochten er nog vragen zijn, dan staan wij altijd voor jullie klaar. Wij zijn bereikbaar via:[email protected]

Met Sportieve Groeten,

HCC Bestuur

Annelies, Abdellah, Bram, Martin & Peter


 
3-9-2020 Nieuws