Volvo Rutten tekent sponsorovereenkomst met HC Cranendonck!

17-8 Nieuws

Volvo Rutten tekent sponsorovereenkomst met HC Cranendonck waarbij de Volvo Clubbonus geactiveerd is. Spelers en ouders van jeugdleden van HC Cranendonck kunnen zorgen voor € 1.000 of € 500 in de clubkas! 

Volvo is sinds 1994 partner van de KNHB en investeert al meer dan 25 jaar structureel in de Nederlandse hockeysport. De laatste 12 jaar richt Volvo zich in het bijzonder op de talentontwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport. Dit doen ze niet alleen op nationaal, maar ook op lokaal niveau. Volvo neemt de rol als partner van de hockeysport serieus en stimuleert de samenwerking tussen de hockeyverenigingen en de Volvo-dealers die midden in de hockeysamenleving staan.

 

Zo werkt het! Als een speler of ouder van een jeugdlid van HC Cranendonck een nieuwe auto koopt of least bij Volvo Rutten, stort Volvo Cars Nederland € 1.000,- in de clubkas. Daarnaast ook € 500 bonus bij aankoop van een Volvo Selekt-occasion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid.


Deze clubbonus gaat niet ten koste van de inruil of andere extra’s, want het is de importeur, Volvo Car Nederland, die deze bonus voor zijn rekening neemt. Dus als u een Volvo Selekt-occasion auto of een nieuwe Volvo gaat kopen of leasen en u hockeyt bij of bent een ouder van een jeugdlid van HC Cranendonck neem dan contact op! Volvo Rutten heet u van harte welkom in Echt, Venlo of Boxmeer!

 

Op de foto: Ron Rooijakkers, Karin Souverein en Juriaan Vinkes (Volvo Rutten)

 

https://www.autobedrijfrutten.nl/volvo-hockey-clubbonus

 
17-8-2021 Sponsors

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?