Mededeling bestuur

13-7
Beste Leden, Ouders, Vrijwilligers en overige betrokkenen, 

In de vorige communicatie hebben we, het bestuur van Hockeyclub Cranendonck, aangegeven dat er behoorlijke verdeeldheid heerste binnen het bestuur. 

We hebben eenzijdig gekeken en zijn hierbij uit elkaar gedreven op vooral Plezier en Prestatie. Dit heeft geresulteerd in het volledig onterecht - en zeer schadelijk buiten het bestuur plaatsen van ons collega-bestuurslid Hockey Technische Zaken Bram Barkhuysen. Hiervoor willen we onze oprechte excuses aanbieden aan Bram, dit was een zeer foute manier van handelen van de rest van het bestuur.

Op initiatief van Bram is een bemiddelingspoging gestart en de afgelopen weken hebben er vervolgens diverse gesprekken en sessies plaatsgevonden. Tijdens deze sessies zijn wij als bestuur weer nader tot elkaar gekomen en is het vertrouwen hersteld. Plezier en prestatie zijn geen tegenpolen maar versterken elkaar. Dat is de basis van een teamsport, zoals hockey. 

Vanuit dit besef pakken we als bestuur ook de Organisatie op en gaan beter vanuit beleid de balans bewaken. Bram heeft aangegeven dat hij zijn taken als o.a. Bestuurslid en Co√∂rdinator Hockeytechnische Zaken weer wil oppakken, de rest van het bestuur is hier zeer content mee. 
 
We wensen jullie een heel fijne vakantie toe en hopen elkaar in het nieuwe seizoen weer te mogen begroeten op en rond onze velden.
 
Abdellah, Annelies, Martin en Peter
 
13-7-2019 Nieuws