DEFINITIEVE HCC TEAMS MEISJESLIJN 2019-2020

6-7

DEFINITIEVE HCC TEAMS MEISJESLIJN 2019-2020

 

Beste speelsters,

 

Als HCC HTZ en Bestuur hebben wij de eerste publicatie nogmaals kritisch geƫvalueerd en getoetst aan het beleid van HCC. Op basis daarvan hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd conform beleid en ook hebben we de aantallen per teams volgens beleid iets gewijzigd.

 

We hebben er samen voor gekozen om het beleid nog niet compleet in te voeren dit jaar, aangezien een complete verandering van de teamindelingen naar onze mening een te grote impact zal hebben.Wel hebben we ervoor gekozen om op basis van een aantal uitgangspunten nu knelpunten aan te pakken met een hopelijk zo beperkt mogelijke impact.Volgend jaar zal de teamindeling volledig volgens ons aangescherpte beleid en proces gaan.

Reacties op de definitieve teams graag uitsluitend per mail: [email protected]

 

We wensen jullie een hele fijne vakantie toe en graag tot in het volgende seizoen!

 

PUBLICATIE HCC TEAMS JONGSTE JEUGD, JONGENSLIJN, DAMESLIJN EN HERENLIJN

 

De definitieve teamsamenstelling van JB1, Heren 1, Dames 1 en Dames 2 publiceren we definitief op 19 juli 2019 aanstaande. Deze teams zijn nagenoeg rond. In de Jongste Jeugd teams zijn nog enkele kleine wijzigingen en deze publiceren we dan ook definitief op 19 juli 2019. Vragen uitsluitend per mail: [email protected]

 

Definitieve HCC TEAMS Meisjeslijn 2019-2020 (zie bijlage)

 
6-7-2019 Technische Commissie