Stafa shirtsponsor MD3 2018-2019_banner.jpeg IMG_2684_MA2-Phoenix MA1.JPG MD_lijn collage.png Heren 1 banner.jpg MC_lijn collage.png _DSC2254-1_actie jongen.jpg IMG_0470_logo.JPG MA2_collage.png _DSC2279-1_actie jongens.jpg IMG_2682_MA2-Phoenix MA1.JPG
Nieuwsbericht
 

Mijn team


Laura van ´t Net: nieuwe vrijwillliger binnen HCC

7-5-2019
Nieuwsafbeelding

Hallo, ik ben Laura van 't Net 23 jaar en zal binnenkort samen met mijn vriend verhuizen naar Maarheeze. Omdat alles nieuw en onbekend zal zijn, leek het me leuk om me in te schrijven bij een vereniging in het dorp. Om via deze weg nieuwe mensen te leren kennen en zo ook de weg binnen in het dorp te ontdekken.

 

Daarom ga ik Karin en Peter met alle liefde en energie helpen in de sponsor commissie. 


Wie ben ik?
Ik heb mijn hele leven doorgebracht in het mooie Belgische Limburg samen met mijn ouders en kleine broertje! Hierdoor is het behoorlijk nieuw voor me om naar een klein dorp te verhuizen.

 

Wat ik het aller liefste doe is bezig zijn met familie en vrienden en het water! Ik ben als vanaf jongsafaan een zeilster en ook zeilinstructeur. Hier heb ik mijn liefde voor kinderen en organisatie ontwikkeld. Van picknicken in de boot naar een hilarische bonte avonden niets was te gek of te bijzonder.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten =)

Reacties

Martin Daudey
Leuk zeg Laura. Welkom en heel veel succes. Hoop je snel een keer ook langs de lijn of beter nog, in het veld te zien!
Bas Bernart
Hi, welkom en leuk dat je je gelijk aanmeld voor de sponsor commissie.

Reageer op het nieuws
Inloggen

Sponsoren
Vandaag jarig
Esmee de Vocht
Meike Vos