Heren 1 banner.jpg IMG_2684_MA2-Phoenix MA1.JPG Stafa shirtsponsor MD3 2018-2019_banner.jpeg IMG_2682_MA2-Phoenix MA1.JPG _DSC2254-1_actie jongen.jpg IMG_0470_logo.JPG MC_lijn collage.png _DSC2279-1_actie jongens.jpg MD_lijn collage.png MA2_collage.png
Nieuwsbericht
 

Mijn team


21 februari: informatieavondvervanging veld 1

4-2-2019
Nieuwsafbeelding
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 6 november jongstleden hebben we de aanwezige leden en ouders geïnformeerd over de voortgang met betrekking tot vervanging van het eerste veld. Dit veld gaat inmiddels meer dan 30 jaar mee en moet vervangen worden. Een speciale werkgroep is begin 2018 gestart met het onderzoeken van de wensen, mogelijkheden en kosten. 

Weten wat er leeft
Omdat tijdens de ALV niet alle leden en ouders aanwezig waren én omdat de mogelijkheden die er zijn in meer of mindere mate impact hebben op contributie én inzet door leden, hebben we besloten om twee informatieavonden te organiseren. Tijdens deze informatieavonden leggen we uit welke mogelijkheden er zijn, hoe het traject tot aan de keuze én daarna er uit komt te zien, wat de consequenties van de verschillende mogelijkheden zijn én wat leden, vrijwilligers en sponsoren kunnen betekenen in dit proces.

Er staat nog een informatieavond gepland op:
donderdag 21 februari 2019 
De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats in het Clubhuis.

Contributieaanpassing
Tijdens de ALV is ook een voorstel aangenomen om de contributie voor komend seizoen aan te passen in lijn met de ambitie om het eerste veld te gaan vervangen door een waterveld. Hoewel in deze fase nog geen keuze gemaakt is, willen we dat de keuze die gemaakt wordt, niet negatief beïnvloed wordt door financiën. Met de keuze voor de ambitie is door de leden in de ALV ook een helder commitment uitgesproken en kunnen we ervoor zorgen dat alle varianten mogelijk blijven. 

Tijdens de ALV hebben de leden het bestuur verzocht om de verdeling van de contributieaanpassing opnieuw te bekijken, zodat de Jongste Jeugd in verhouding minder verhoging krijgt en de senioren meer verhoging krijgen dan het plan dat tijdens de ALV is voorgelegd. 

Contributie seizoen 2019/2020

Categorie

Contributie 2019/2020

Senior

€ 260

Overgangsjunior

€ 230

A

€ 200

B

€ 200

C + D

€ 185

E6 + E8

€ 115

F

€ 105

Funkey/Hockeyschool/Benjamins

€ 82

Avondcompetitie lid

€ 190

Trimhockey-/trainingslid

€ 150

Algemeen lid

€ 40

Zaal

€ 65

In gesprek met wethouder
Als hockeyclub huren we de velden van gemeente Cranendonck. De gemeente is dan ook nauw betrokken bij de vervanging van veld 1 en betaalt (een deel) van de kosten. Op 18 januari aanstaande hebben we een gesprek met wethouder Marcel Lemmen. In dat gesprek presenteren we onze plannen en stemmen we af op welke wijze de gemeente betrokken kan en moet zijn. Tijdens de informatieavonden in januari en februari koppelen we ook de inzichten vanuit dit eerste gesprek terug.

Aanmelden niet nodig
Het is niet nodig om aan te melden voor de informatieavonden. Tot 21 februari aanstaande.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
Inloggen

Sponsoren
Vandaag jarig
Martin Daudey