IMG_2684_MA2-Phoenix MA1.JPG _DSC2254-1_actie jongen.jpg _DSC2279-1_actie jongens.jpg IMG_2682_MA2-Phoenix MA1.JPG MD_lijn collage.png Heren 1 banner.jpg IMG_0470_logo.JPG MA2_collage.png Stafa shirtsponsor MD3 2018-2019_banner.jpeg MC_lijn collage.png
Nieuwsbericht
 

Mijn team


Hockey, snert en après-ski: natuurlijk bij HCC!

6-1-2019
Nieuwsafbeelding
Zin in een leuk toernooi, lekker erwtensoep, glühwein en een gezellige après-skiparty? Stel dan snel een leuk team samen en meld je aan voor het Snerttoernooi van HCC op zaterdag 23 februari 2019. 

Welke prijs win jij?
Het toernooi begint de 23e februari om 15.00 uur. Er wordt gespeeld in achttallen. En niet alleen de beste hockeyers winnen, er zijn meerdere prijzen te winnen. Wat denk je bijvoorbeeld van het meest origineel geklede team of de kroket van het toernooi?

Après-ski met DJ PATV
Rond 20.00 uur worden de laatste wedstrijden gespeeld en gaan we door met een gezellige Après-skiparty met DJ PATV. Vrienden, familie en andere après-skiërs zijn uiteraard ook van harte welkom. Inschrijfgeld: € 15,00 per persoon, inclusief snert, een broodje worst en stamppot en een swingend après-ski feest.

Gratis HCC Snertpakket voor hockeypapa’s en -mama’s of bij goede voornemens 
Sta jij regelmatig langs de lijn bij jouw zoon of dochter en wil je zelf ervaren hoe leuk het is om te hockeyen? Of heb je goede voornemens om in 2019 wat meer te bewegen? Dan is het HCC Snertpakket iets voor jou. Speciaal voor hockeypapa’s en -mama’s organiseren we namelijk een drietal trainingen waarin we je voorbereiden op het eerste hockeytoernooi. Aanmelden kan individueel maar natuurlijk ook als team met de ouders waarmee je regelmatig langs de lijn staat. 

De HCC Snert-trainingen vinden plaats op 5, 12 en 19 februari van 20.45 tot 22.00 uur. Aanmelden kan tot 1 februari aanstaande. Deelname aan het HCC Snertpakket is gratis.

Vol = vol
Aanmelden voor het Snerttoernooi of het HCC Snertpakket kan tot 15 februari aanstaande via [email protected]. Maar let op: vol = vol! Wacht dus niet te lang, want er kunnen maximaal 20 teams meespelen. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
Inloggen

Sponsoren
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag