_DSC2254-1_actie jongen.jpg Heren 1 banner.jpg MA2_collage.png MD_lijn collage.png _DSC2279-1_actie jongens.jpg Stafa shirtsponsor MD3 2018-2019_banner.jpeg IMG_0470_logo.JPG MC_lijn collage.png IMG_2682_MA2-Phoenix MA1.JPG IMG_2684_MA2-Phoenix MA1.JPG
 

Mijn team


Nieuwsafbeelding
De nieuwe editie van HCC Nieuws is verstuurd naar alle leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers. En natuurlijk kun je HCC Nieuws ook online lezen. Klik hier voor de online editie .

Heb jij HCC Nieuws niet ontvangen? Stuur dan even een mail naar [email protected] ; je ontvangt HCC Nieuws dan als ...
Nieuwsafbeelding
Nieuw dit seizoen: een handige flyer met alle activiteiten (buiten de reguliere trainingen en wedstrijden) van HCC. Je vindt ze op de HCC Activiteitenladder.
Klik hier voor de digitale versie.   Een fysiek exemplaar kun je mee nemen uit het clubhui s. ...
Zaalhockey-ers opgelet! Op youtube kun je een mooie playlist vinden met hockeytechnieken in de zaal voor keeper en spelers. Doe er je voordeel mee!
HCC Opleiding en begeleiding ...
Nieuwsafbeelding
Op 3 december is wederom een gewijzigd schema gepubliceerd.
Dit n.a.v. wijzigingen vanuit de KNHB.
De indeling voor de zaalhockey is bekend. In onderstaand overzicht vind je alle trainingen en wedstrijden voor alle teams.
Overzicht zaalhockeytrainingen en -wedstrijden 2018-2019  (pdf ...
Nieuwsafbeelding
Zin in een leuk toernooi, lekker ertwensoep, glühwein en een gezellige après-skiparty?

Stel dan snel een leuk team samen en meld je aan voor het Snerttoernooi van HCC op zaterdag 23 februari 2019. 
Het toernooi begint de 23e februari om 15.00 uur. Er wordt gespeeld in achttallen. En niet alleen ...
Nieuwsafbeelding
Als nieuw lid of ouder van jeugdlid zijn er veel zaken waarvan je nog niet op de hoogte bent en waarvan het wel handig is om te weten.  Wat heb ik nodig voor trainingen en wedstrijden? Waar kan ik clubkleding aanschaffen? Hoe is het geregeld met trainingen, teamindelingen etc? Wie zit er in het bestuur? ...
Nieuwsafbeelding
Hockeyclub Cranendonck (HCC) en Tennis Club Maarheeze (TCM) gaan samenwerken om jonge kinderen te stimuleren om lekker te bewegen. Samen introduceren de sportclubs het ‘Romrijten Abonnement’.
 
Sporten stimuleren
HCC en TCM zijn buren op Sportpark de Romrijten in Maarheeze en werken al vele jaren prettig s ...
Nieuwsafbeelding
In het najaar – tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV)– staat HCC stil bij de inzet van al die vrijwilligers. Afgelopen week werd de Man van het Jaar benoemd. De beurt viel te eer aan Frans Smeijers (Leende). Frans, vader van drie hockeyende dochters is al vele jaren actief bij HCC als coach. 

Frans Smeijers: Man va ...
Nieuwsafbeelding
Op zaterdag 12 en zondag 13 januari 2019 organiseert Phoenix (Neerpelt) wij het jaarlijkse Hockey Indoortornooi voor de jeugd.
Na de zeer succesvolle editie van vorig jaar (+500 deelnemers, met 67 jeudgteams uit België en Nederland), vindt het tornooi ook dit keer plaats in de Soeverein te Lommel. Er wordt gespeeld op drie indoorveld ...

Inloggen

Sponsoren
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag