IMG_2682_MA2-Phoenix MA1.JPG MC_lijn collage.png IMG_2684_MA2-Phoenix MA1.JPG Stafa shirtsponsor MD3 2018-2019_banner.jpeg IMG_0470_logo.JPG MD_lijn collage.png _DSC2254-1_actie jongen.jpg _DSC2279-1_actie jongens.jpg Heren 1 banner.jpg MA2_collage.png
Funkey en Hockeyschool
 

Funkey en Hockeyschool

Ook de allerjongste sporters zijn van harte welkom bij hockeyclub Cranendonck. Al vanaf 5 jaar (groep 2 basisischool) kunnen kinderen terecht bij HCC. Speciaal voor de allerkleinsten organiseren we ‘Funkey’.

Funkey
De ‘Funkey’kids trainen één keer per week op woensdagmiddag. Tijdens de ‘Funkey’training maken de kinderen op een speelse manier kennis met bewegen en de beginselen van hockey. Er worden veel tikspelletjes, balvaardigheidsspelletjes en knotshockey gespeeld. De training is gericht op het leren sporten en om te ontdekken hoe leuk het is om buiten te sporten met je vriendjes en vriendinnetjes.

Hockeyschool
Vanaf 6 jaar kun je terecht op de Hockeyschool. Hier leer je meer basisvaardigheden met de stick en een speciale juniorbal. En je wordt voorbereid op het veilig kunnen spelen van wedstrijdjes. Ook de training van de Hockeyschool vindt plaats op woensdagmiddag.

 

Inloggen

Sponsoren
Vandaag jarig
Esmee de Vocht
Meike Vos