Vrijwilligers

Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers. We zijn trots op onze vrijwilligers en blij met alle activiteiten die met elkaar worden georganiseerd. Er zijn heel zichtbare vrijwilligers, zoals coaches en trainers, maar achter de schermen gebeurt er ook van alles om bijvoorbeeld de wedstrijden in de weekenden soepel te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan de wedstrijdplanning en de scheidsrechter planning. De meeste vrijwilligers zijn lid van een commissie. Wil je ook graag je steentje bijdragen maar weet je niet precies hoe en wat? Neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden. Zij kunnen samen met je de mogelijkheden bespreken. De mogelijkheden zijn legio en altijd op maat te maken. VariĆ«rend van af en toe een klusavond helpen tot een keer bij een van de vele activiteiten en feesten meehelpen. 

Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen onze club. Zonder inzet van velen is het onmogelijk om te trainen, wedstrijden te spelen en een drankje te drinken. Kortom er zijn vele handen nodig om een club als HCC te laten bloeien. 

De club dat ben jij, dat zijn wij! Om hockey in Cranendonck mogelijk te maken zijn er iedere week vele vrijwilligers actief voor HCC. 
Als trainer, coach, bestuurder, achter de bar, de promotie, het onderhouden van contacten met sponsoren en KNHB, het onderhouden van het clubhuis en de velden, het plannen van wedstrijden. 

Om dat allemaal goed te regelen kent HCC een bestuur met daarom heen negen commissies. In elke commissie is minimaal één bestuurslid actief. Zo kan er snel geschakeld worden, blijft het bestuur op de hoogte en borgen we de samenhang tussen alle activiteiten.


Check onze vacatures, alle hulp is welkom!