Inschrijvingsformulier proeftrainingen

Inschrijven als proeflid gaat snel en makkelijk via internet; uw gegevens worden meteen opgenomen in onze database middels dit online inschrijvingsformulier. Dit scheelt u en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten. Mocht u na drie proeftrainingen of misschien al direct definitief lid willen worden dan kan dat door een bevestigingsmail naar [email protected] te sturen of door het inschrijfformulier uitgeprint en voorzien van een handtekening op te sturen naar de ledenadministratie.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
Extra informatie
  Nu volgen een aantal algemene vragen. Na deze stap bent u als proeflid ingeschreven en krijgt u een 'opmaat' inschrijfformulier op uw scherm. Voor de definitieve aanmelding kunt u dit formulier opsturen of u meldt dit middels mail aan de ledenadministratie.

 
   
   
   
Overig
  HC Cranendonck draait vooral dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Wij kunnen onze doelstellingen niet bereiken zonder de actieve betrokkenheid van vele leden én ouders.

 
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.